Minden okom meg volt rá, hogy ne akarjak üzlettel foglalkozni

Gyerekkoromban nagyon sokat hallgattam, hogy majd egyszer átveszem édesapám cégét, de valahogy sehogy sem fűlt hozzá a fogam. Játéküzletet vezetett, de nem volt túl sikeres a vállalkozása, és hamar tönkre is ment aztán az idő előrehaladtával. Úgyhogy ez mindenképpen rossz ómen volt, de ha ez nem lett volna elég, mindennek a tetejébe vegyük számításba azt is, hogy nem sok érzékem volt a reál tárgyakhoz. Amikor a matektanárom egy alkalommal azzal fenyegetőzött, hogy majd megemlegetjük, hogy nem tanultunk, mert mindenki a Közgázra akar majd menni, nos, én akkor már tudtam, hogy nem ezt a területet fogom választani. Végül bölcsész szakos diplomát szereztem, jól meg voltam a matek nélkül. Nemrég azonban érlelődni kezdett bennem mégis a cégalapítás gondolata.

Most mégis cégalapításon töröm a fejem

A jelenlegi munkahelyemet ugyanis bármennyire is szeretem, de azt érzem, nem lehetek szabad és a magam ura. Ezért már nem először merül fel bennem a cégalapítás gondolata, csak attól félek, kudarcot vallanék vele. Nemrég egy ismerősömnek meséltem erről, de ő csak legyintett. “Egyet se félj – vedd fel a kapcsolatot a TopCégalapítás csapatával, velük még ez is gyerekjáték!” Olyannyira megtetszett ez az ajánlás, hogy ránéztem a cégre a https://topcegalapitas.eu/ oldalon, hogy egy kicsit tájékozódjam róluk, és nagyon megtetszett, amit a honlapon találtam. A TopCégalapítás csapata ugyanis minden fontos információt előkészített a honlapjukon azok számára, akik cégalapításban gondolkodnak. Nincs olyan adat, ami felett elsiklottak volna! Kezdő cégalapítóként nagyon hasznosnak és érdekesnek találtam minden egyes információt, amit bemutattak.

Topcegalapitas.eu – ha igazán profi segítséget keresel

A https://topcegalapitas.eu/ oldalon például többek között arról tájékozódhattok mi a cégalapítás menete. Mi az, amit érdemes a folyamat előtt átgondolni? Hogyan zajlik maga a cégalapítás? Milyen teendőink vannak a cégalapítás után? De ha ez nem lenne elég, még ahhoz is kaphattok segítséget, hogy idén milyen konkrét feltételekhez kötik a cégalapítást, ennek mi a pontos menete, sőt! Az oldal végén még gyakran ismételt kérdéseket is összeszed az érdeklődők részére, hogy biztosan ne mehessetek el egyetlen fontos információ mellett sem! De nem csak az elérhető információ, hanem a TopCégalapítás csapata által kínált szolgáltatás miatt is érdemes egy pillantást vetni a https://topcegalapitas.eu/ weboldalra.

Ha ugyanis valaki hozzám hasonlóan cégalapításon töri a fejét, bizony elkél a profi segítség. Szerencsére a TopCégalapítás ebben is rendelkezésre áll, és 19.900 Ft + áfa díjjal segítenek lebonyolítani a cégalapítást, amelyhez ügyvédet is biztosítanak ezért az árért. Ha azonban valaki székhelyszolgáltatásban is gondolkodik, ahogyan én is, akkor csak a székhelydíjat kell megfizetni a számukra, maga a cégalapítás díjmentes. A székhelyszoláltatás Budapesten egy kicsit olcsóbb, ha azonban Újlengyelben veszi igénybe az ember, akkor megspórolhatja magának az iparűzési adót! Hihetetlen, hogy ezt a rengeteg új tudást bölcsészként ilyen gyorsan magamba szívtam – nekem óriási segítség volt mindebben a TopCégalapítás csapata! Látogassatok el hozzájuk ti is, és ne féljetek segítséget kérni a cégalapításhoz. Így már gyerekjáték lesz a folyamat!