Imádom a játszótereket, ilyenkor tudok igazán pihenni. Jó, persze, ez furcsán is hangozhat, hiszen ilyenkor is figyelni kell a gyerekekre. Hisz ha többen vannak, még nagyobb galibát tudnak okozni. De én mégis ilyenkor tudok a legjobban pihenni. Persze a szemem sarkából mindig figyelem a kicsiket, hogy hogy játszanak, rohangálnak, csúszdáznak, mászókáznak, hintáznak. De eddig még semmi gond nem volt.

A játszótér kerítéssel körbe van véve, a hatalmas fák alatt árnyék, szóval minden adott egy kis könnyed csacsogáshoz. Általában késő délután érkezünk a környéken lakó anyukákkal együtt. Vagy húsz gyerek rohangál jobbra-balra, az egész kicsiktől a már felső tagozatosokig. Kell is a játék és kell az is, hogy a saját korosztályukban töltsenek el egy kis időt. Az az igazság, hogy nekünk, anyukáknak is szükségünk van arra, hogy felnőttekkel is beszélgessünk. Ne csak a gügyögést hallgassuk és azt, hogy mikor érünk már oda. Vagy azt, hogy: de miért? Na erre is jó a játszótér, mert míg a lurkók a mászókán meg a favárban bolondoznak, addig az anyukák is meg tudják beszélni az ügyes-bajos dolgaikat.

Én általában csak csendes szemlélője vagyok ezeknek a traccspartiknak, ahol jobbára nyilván a gyerekekről esik szó. Hogy mit és mennyit esznek, végigalusszák-e már az éjszakát, vagy hogy tudnak-e már számolni, és milyen dalocskákat ismernek. Aztán ott vannak a komolyabb kérdések is, az iskola meg az óvoda. Óhatatlanul szóba kerül az is, hogy ki hol vásárol. És csodálkoztam azon, hogy többeknek is hatalmas gondot jelent a cipővásárlás. Hisz a kicsiket nem igazán könnyű elvinni egy cipőboltba, hisz nyafognak, sírnak, nem élvezik a vásárlást, nekik ez szenvedés.

– Miért nem a neten vásároltok? – kérdeztem elhűlve, és rögtön ajánlottam is kedvenc webáruházamat, a https://cipomarket.hu oldalt. Az anyukák már ütötték is a böngészőbe, hogy feltérképezzék, mit is tud ez az oldal. Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu – sokan vágynak arra, hogy megtalálják a legjobbat. A cipomarket.hu tényleg mindenkire gondol, hisz gyerekek, férfiak és nők is megtalálhatják a tökéletes lábbelit. Hisz sok-sok világmárka legjobb termékei közül választhatnak. Az egyik anyuka megkérdezte, hogy hogy tudok úgy cipőt venni a gyerekemnek, hogy fel se próbálta. De én megnyugtattam, hogy még sosem volt gondom. Hisz a pontos mérettáblázat alapján eddig mindig tökéletes méretet kaptunk. És mennyivel egyszerűbb egy gyerek lábát centivel lemérni, mint különböző méretű cipőkbe dugdosni a rugdosó, nyűgös kis lábakat.


Így egyszerűbb, gyorsabb, és ráadásul klassz kis akciók is vannak, ami azért nem elhanyagolható. Főleg ha azt nézzük, hogy a gyerekek lába iszonyatosan gyorsan nő. Ami tavasszal jó volt, ősszel már biztosan kicsi lesz. És fontos persze a minőség is, hisz senki nem szeretné, ha később a csemetéjének problémája lenne a lábával, amit bizony a rossz cipőválasztás is okozhat. Benti cipő, kinti cipő, tornacipő, uszodás papucs – a cipomarket.hu oldalon mindent megtalálok, amire csak a gyerekeknek szüksége lehet. Ráadásul nagyon egyszerű a válogatás, választás is. Az árakról meg már nem is beszélek. Én mindig az akciós termékekkel kezdem a válogatást.

Ilyenkor persze nem csak nekik veszek cipőt, hanem szétnézek azért a női osztályon is, hisz 60.000 forintig ezer forint a szállítási díj. Mindegy, hogy mennyit vásárolok, afelett pedig már ingyen házhoz is hozzák. A cipomarket.hu az egyik első online lábbeli forgalmazó az országban, ami azért sugallja, hogy megbízhatóak. Itt nem járhatunk úgy, hogy kifizetünk egy rakás pénzt valamiért, amit aztán nem kapunk meg. Volt már olyan játszótéri anyuka, aki bedőlt egy akciós bakancsnak, valami ismeretlen oldalon. A pénze eltűnt, a bakancsot azóta is csak a képernyőn látja.

A cipomarket.hu oldalon megrendelt termékek nagyon hamar megérkeznek, eddig mindig pontos volt a méret, a szín, a forma is. A gyerekek örülnek, hogy anya több időt tud velük tölteni, anya meg örül, hogy így tehet. Ezt hívják win-win szituációnak. A júniusi napsütésben a játszótéri traccsparti hamar böngészőmegbeszéléssé fajul. Az anyukák egymásnak mutogatják, hogy mit is találtak, és már rendelik is a szandálokat, papucsokat. Jól is teszik, hisz mikor máskor lenne rá idő, mint ilyenkor, amikor a gyerekek jól elvannak. Egyébként meg, ha valaki pontosan tudja, hogy mit is szeretne, beírja a méretet, a színt, a fazont, és máris csak azokat a lábbeliket látja, amelyek megfelelnek a keresésnek. Aki pedig anyuka, az tudja, hogy a legtöbbször nincs idő a céltalan böngészésre, hatékonynak és gyorsnak kell lenni. A cipomarket.hu oldal segítségével pedig tényleg csak percek kérdése a vásárlás.

Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu

Persze azért ha kicsit több idő van, jólesik nézelődni, hisz Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon mindez megtalálható. Amivel én szoktam kezdeni, az az akciós termékek, hisz nem mindegy, hogy teljes áron veszek meg valamit, vagy akár 70 százalékkal olcsóbban. A szekrényben elfér, ugyan miért ne venném meg nyáron a téli, télen meg a nyári cipőmet. Egyébként meg nem csak ilyen akciók vannak, hanem szezon közben is találtam már igen jó vételeket, a legújabb, legmenőbb fazonokból.

Nézd, ez milyen cuki! És milyen jó, hogy többféle színben is van! Pont ilyet keresek már mióta! Lányok, én már a táskáknál járok, kattintsatok csak át, nézzétek meg azokat is! – záporoznak a lelkes mondatok a játszótéren, úgy látszik, hogy nem csak nekem jött be a cipomarket.hu. Azért a táskákra én is ránézek, hisz egy nőnek sosem lehet elég táskája. Kell kicsi is, ha úgy adódik, és kell egy hatalmas is, ami elnyeli a gyerekek minden holmiját és mégsem úgy néz ki, mint egy zsák.

Egy anyuka igenis lehet csinos a gyermekvállalás után is, értünk egyet a lányokkal, és igaz ugyan, hogy a tűsarkú topánkákat most hanyagoljuk és a csillogó kistáskáknak sem most van itt az ideje, de azért a lapos sarkú, kényelmesebb lábbelikből is igen széles kínálat van a cipomarket.hu oldalon, amiben ugyanúgy csinosnak érezhetjük magunkat, mint egy tűsarkúban. Hisz ugyanolyan csinosak a laposabb talpú cipők, szandálok és papucsok is. Nem kell feláldozni a szépséget a kényelemért, hisz lehetünk egyszerre csinosak és érezhetjük magunkat kényelmesen is, ez csak annak kérdése, hogy megtaláljuk-e a megfelelő lábbelit, ami illik ránk és hozzánk és nem mellesleg, kiváló minőségű. Hisz az az egyik legfontosabb, amikor cipőt választunk, nem véletlen, hogy a gyerekeknek is mindig a cipomarket.hu oldalról vásárolok.

Többek között az ilyen klassz kis beszélgetésekért szeretek én a játszótérre járni, és persze a gyerekek is élvezik, ha hasonló korúakkal tölthetik az időt. Mi pedig nem csak egymás társaságát élvezzük, hanem azt is, hogy segítünk egymásnak ilyen kis mindennapi dolgokban. Ma én voltam soron és a cipomarket.hu.