Előző héten a kisfiam hivatalos volt egy buliba, ami történetesen a húgom kislányának szülinapja volt. Az az érdekessége a dolognak, hogy a húgom pár nappal előbb tartja a szülinapját a kislányánál, így általában a gyerekekkel együtt meg szoktuk ünnepelni azt is. Nagy bajban voltam, mert fogalmam sem volt, hogy mit vegyek neki ajándékba, hiszen egy gyerek főleg ebben a korban akármilyen lányos dolognak örül, de egy felnőttet meglepni az már nagyobb nehézség. Tudtam, hogy nagyjából miket szeret, például asztali díszek, ruhák, bögrék, teák stb., de egyik sem volt olyan, ami különleges lenne, amit tényleg csak tőlem kaphat. Hiszen én pont abban a helyzetben vagyok a testvéreként, hogyha rosszat veszek neki az nekem is rosszul esik és neki is.

Napokig őrlődtem, hogy mégis mi lenne a legjobb választás és teljesen véletlenül ugrott be a csodás ötlet. Épp egy gyors étteremben ebédeltem, amikor kikértem egy shake-et az ebédem mellé hirtelen beugrott, hogy mind a ketten mennyire imádjuk a shake-et és egy csomószor készítettünk is már otthon, ezért eldöntöttem, hogy veszek neki egy igazi Shake keverőt otthonra.


Annyira lelkes voltam, hogy már ott helyben az étteremben elővettem a laptopom és el is kezdtem keresgélni. Így találtam rá a Gastro & Ice Dealer weboldalra, ami első ránézésre is meggyőzött. Annak ellenére, hogy egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz, nagyon könnyen eligazodtam a weboldalon. A termékkínálat nagyon széles körű volt és a weboldal is nagyon könnyen kezelhető. A jobb felső sarokban egyből nagy betűkkel ki volt írva, hogy garancia, így erről is megtaláltam a fontos infókat, egyébként nagyon jó, mert lehetett itt használt és új terméket is vásárolni és nem csak az új termékre, hanem a használtra is vállalt az oldal garanciát, az újra 1 évet, a használtra pedig 3 hónapot. Számomra pedig ezzel nagyon megbízhatónak tűntek. A garancia mellett rá lehetett kattintani a Blog részre is, itt pedig nagyon sok hasznos információt lehetett olvasni a gyártókról és a termékekről, és még tippekkel is szolgáltak számunkra, ezt ajánlom az induló vállalkozásoknak vagy csak azoknak, akik mélyebben szeretnek áskálódni egy rendelés előtt, szerintem tök jó kis ötletek.

A szállítással kapcsolatos infókat a lap alján lehetett megtalálni, ami nagyon rugalmas volt, ugyanis a telephelyük Tapolcán van, ott van lehetőség személyesen átvenni az adott terméket, azonban ha valakinek ez messze van vagy nincs ideje rá, annak van lehetősége kiszállításra is, ezt pedig az ügyfélszolgálaton tudja jelezni, ahol ezt megbeszélik és pontosítják. Nekem is erre esett a választásom, hiszen nem volt időm a telephelyre elautózni. Az általam keresett shake keverőt egyébként majdnem hogy egyből meg is találtam, nagyon jól rendezett a weboldal, így könnyű magad kiismerni rajta és a keverő is nagyon jó árban volt, így nem is volt kérdés hogy ezt a weboldalt választom-e. Mindenkinek nagyon ajánlom, aki ajándékot szeretne vásárolni vagy épp vállalkozásba fogna, mert tényleg nagyon sok ipari és otthoni gépet is meg lehet találni, ráadásul nagyon jó áron a Gastro & Ice Dealer weboldalon.