Szerintem felnőttként is fontos, hogy ne felejtsük el a játék örömét. Legyen ez a hétköznapi értelemben vett játékosság, könnyedség, vagy az olykor gyermeki ártatlanság szemüvegével szemlélt világ, nem árt, ha nem felejtjük el teljesen, milyenek is voltunk életünk első néhány évében.

Szerencsémre amúgy nem csak én szeretek a családból vagy az ismerősi körből játszani, így sokat ülünk össze a szeretteinkkel társasozni. Most egyébként is sorban jönnek ki a nagyon esztétikus megvalósítású és izgalmas játékmenetet kínáló darabok – sokan társasjátékgyűjtővé avanzsáltak az utóbbi időben, annyira elképesztő a választék.

Most azonban eggyel növelem a tétet: a házfelújítás keretein belül végre elérkezettnek láttam az időt arra, hogy egy társasjátékszobát is kialakítsunk. Régi álmom volt már! Nagyon várom, hogy birtokba vehessük a többiekkel és fergeteges csatákat vívjunk a játékasztalon. Ráadásul a fűtés infrapanelekkel lesz biztosítva, szóval garantált lesz a kellemes hőmérséklet is! Az infrapanelekről bővebben a futesrendszerek.hu-nál olvastam először, és már egyből felkeltette az érdeklődésemet ez a modern megoldás. Korábban nem sok fogalmam volt a témáról, így ha te is most olvasnál életedben először az infrapanelekről bővebben, ne ess kétségbe, én is ott kezdtem, ahol te. Azt sem tudtam, hogy mennyire számít jó megoldásnak a többi fűtési opcióhoz képest.

Az infrahő – ahogy a weboldalon olvashattam – egy egészen speciális fűtési mód, és ahhoz mérten maga az élmény és a metódus is nagyon különleges, ami vele jár. A legtöbb fűtési megoldással ellentétben ugyanis tulajdonképpen nem a levegőt keringeti a rendszer, hanem közvetlenül a falakat, a padlót tudja felfűteni az adott helyiségben, valamint a tárgyakat és az élőlényeket. Ez tulajdonképpen ahhoz hasonló hősugárzás, mint amikor a napfény éri a bőrünket, csak ez egyáltalán nem káros – szerencsére!

Az infrapanelek most épülő és felújítás alatt álló otthon esetén is kiválóan alkalmazhatók, kivitelezésük könnyű és kedvező árú, ugyanakkor csak megfelelően szigetelt épületek esetén lesz igazán hatékony fűtési módszer, így erre mindenképpen érdemes odafigyelni. Hiába elektromos fűtésrendszer, mivel másfajta hőérzetet biztosít, mint amit megszokhattunk, így a kisebb hőmérsékletet is melegebbnek érezzük, ezáltal könnyű vele spórolni is.

Remélem, hogy ti is kedvet kaptatok ahhoz, hogy utánajárjatok az infrapaneleknek, de egyébként is ajánlom a weboldalt, hogyha a modern fűtési megoldásokról vagy a napelemekről olvasnátok, nagyon információgazdag weboldal a futesrendszerek.hu és abszolút közérthetően vannak megfogalmazva a dolgok rajta. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a site-ra, mert nekem döntő volt a felújítások során az infó, amit itt kaptam.

Tehát ha az infrapanelekről bővebben olvasnál, esetleg szeretnél is belevágni az otthonod fűtésének korszerűsítésébe, akkor ne habozz, keresd fel a futesrendszerek.hu oldalt. Csak ajánlani tudom őket!