Mindig is nagyon szerettem játszani, így amikor gyerekünk lett a férjemmel, örültem neki, hogy újra lesz kivel különböző dolgokat játszani. Ez furcsán hangozhat, de a gyermeki énem egy része bennem nagyon megmaradt. A gyerekemmel egész kiskorában rengeteget játszottunk, ráadásul a legkülönfélébb dolgokat. Amikor egyszer bújócskáztunk, és ő a fürdőszobában bújt el, nagyon meglepődtem, mert csurom vizesen bújt elő. Csak pislogtam, azán kétségbe estem, mert úszott az egész fürdő a vízben. Bizony, csőtörésünk volt.

A férjem nem esett kétségbe, tudta, hogy ha beírja a keresőbe, hogy SOS vízszerelés Budapest, akkor ki is fogja dobni a vízszerelés.net elérhetőségeit, akik egy nagyon megbízható vízszerelő cég. Sajnos vagy nem sajnos már több ízben voltak nálunk, legutóbb a gázkazánunk miatt, amikor elromlott. Elég gyorsan és zökkenőmentesen megszerelték, így nem sokáig kellett fűtés nélkül lennünk. Most már szinte ismerősökként hívtuk fel őket, és biztosítottak róla, hogy egy – két órán belül igyekeznek a helyszínre érni, mert ha már áll a víz a fürdőszobában, ott sajnos már igen nagy a baj. Attól féltem, hogy nem csak a berendezési tárgyainkban tesz kárt a víz, hanem az elektromos rendszerben is. Amikor belegondoltam, hogy a kisfiam ott kúszott – mászott a vízben úgy, hogy közben áram alatt volt a mosógép, a vér is meghűlt bennem. Hálás voltam, hogy nem történt nagyobb probléma.

Attól nem féltem, hogy szétverik az egész fürdőt, mert amikor korábban voltak már nálunk javítani a vízszerelés.net emberei, meséltek kicsit a csőkamerázásról. Ez egy modern eljárás, aminek köszönhetően már nem kell úgy szétbontani a falakat, mint régen, és egészen addig keresni, míg meglesz a csőtörés helye, hanem elég gyorsan el lehet intézni az egészet. Akár fél méteres pontossággal meg lehet állapítani, hogy honnan is ered a baj. Ahogy ezen gondolkoztam, közben eszembe jutott, hogy ugyanezen alkalomkor azt is mondták, hogy ilyenkor minél hamarabb el is kell zárni a főcsapot, hogy a további víztömegek ne súlyosbítsák tovább a helyzetet. Felkaptam a kisfiam, és kisiettem, hogy elzárjam azt a bizonyos csapot.

Mivel már ismertek minket, és a baj is nagy volt, nagyon gyorsan kiérkeztek a vízszerelők, és elhárították a problémát. Azt mondták, hogy az utolsó pillanatban jöttek ki, mert itt nagyobb problémák is lehettek volna, ez a nagy víz az utolsó jelzés volt már. Nagyon megköszöntem a munkájukat, és hálás voltam nekik, hogy megmentették a lakást.

SOS vízszerelés Budapest