Amellett, hogy a porontyunk jól érezze magát a bőrében, azt hiszem legalább olyan fontos az is, hogy mi magunk jól érezzük magunkat. Éppen ezért én nem csak a kisfiammal szoktam játszóházba menni, hanem időről-időre saját magamnak is megengedem ezt a luxust és betévedek egy olyan anyukás játszóházba.

Az én kalandom mindig a humanityaruhaz.hu/ oldalon kezdődik. Ez egy olyan webáruház, ahol mindenféle kézműves, házilag készítendő natúr kozmetikumokhoz és kencékhez lehet alapanyagokat rendelni. Persze nem kizárólag ennyiről van szó, mert van még pár kiegészítő termékük is, amik szorosan kapcsolódnak ehhez a vonalhoz. Például az illóolajokhoz lehet kapni náluk párologtatót, hogy csak egyet említsek a sok lehetőség közül.

Ami még pluszban a humanityaruhaz.hu/ mellett szól nálam, az az, amivel a kezdőoldalukon is nyitnak: minden, amit tőlük rendelünk az nem esett át semmilyen állatkísérleten, a termékeket környezetbarát csomagolásban szállítják nekem házhoz rendkívül gyorsan és mindennek a tetejébe még a kiszolgálás is gördülékeny lesz, ha pedig valakivel személyesen is kontaktálok, akkor még kedves is. Ezért nagyon szeretem a Humanity Áruház webes felületét, mert pontosan azt kapom, amire vágyom.

A legutóbb például mandulaolajat rendeltem, mert elfogyott itthon és a bőrápolást illetően rengeteg dolgohoz használom. Szeretem ezeket a többfunkciós növényi olajokat és hát ezekből van dögivel a már említett humanityaruhaz.hu/ oldalon. Egy kicsi időt rá kell szánni, míg körülszaglászik az ember, de aztán már minden kézre fog állni.

Házi szappanok készítéséhez is rengeteg olyan alapanyagot lehet tőlük rendelni, amivel garantáltan jó minőségű végterméket lehet gyártani, még akkor is, ha nem vagyunk annyira gyakorlottak a szappangyártásban – ezt tapasztalatból mondom. De hasonló a helyzet gyertyákkal, tusfürdőkkel, samponokkal, arckrémekkel, egy szóval tényleg mindennel, amit egy fürdőszoba csak rejthet. Én nagyon fontosnak tartom, hogy ezeket a dolgokat magamnak készítsem el, egyszerűen ebben tudok bízni és kész. Ha hasonló gondolataitok vannak, akkor lessétek meg a humanityaruhaz.hu/ oldalt, hátha ti is beleszerettek ebbe a hobbiba.