Van két nagyon kedves barátom, ők egy párt is alkotnak, és elég gyakran szoktunk találkozni, így hárman is, de a barátnőmmel többször. Róluk azt kell tudni, hogy állandóan fogadásokat kötnek, mindig versenyeznek egymással, és nagyon sok mindent kő-papír-ollóval döntenek el. De persze a komolyabb dolgokat nem lehet ám lerendezni ilyen kis játékkal, azok általában egy igen kemény UNO parti után dőlnek el.

Legutóbb például azt kellett eldönteniük, hogy legyen-e napelem a háztetőn. A barátnőm mindenképpen akart, mert vannak már szuper napelemes pályázatok, a párja még várt volna vele, így nem volt mit tenni, elindult a játék.

A barátnőm nyert, és azonnal meg is mutatta nekem a napelemrendszer.info weboldalát. Megnéztem, és valóban vannak nagyon jó napelemes pályázatok, nem csak vállalkozásoknak, így szerintem mindenképp érdemes belevágni. Magánszemélyek számára elérhető például 0%-os hitel erre a célra, amihez 10% önerő felmutatása szükséges.

Még szerencse, hogy a weboldal, amit mutatott a barátnőm, egy olyan céghez tartozik, akik nagy szakértői a napelemeknek, rengeteget helyeztek már fel tetőkre, és szinte mindenről tudnak, ami történik. Ami azért is hasznos, mert lehet tőlük információkat és segítségeket is kérni, és nem utolsó sorban, azzal sem kell már vesződnie a barátnőmnek, hogy megtalálja a megfelelő céget a projekt elvégzéséhez.

Azt pedig, gondolom, hogy mondanom sem kell, de amint megnyerte a játékot, már el is indította a folyamatot.