Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy család, akik nagyon szerették a társasjátékokat, igen, eltaláltad, ez a család mi vagyunk, haha! Na, nem kerekedik ebből egy nagy mese, nem kell aggódni. Nehéz lenne kiemelni egy játékot, nagyon sokfélét szeretünk legyen az stratégiai játék, ahol kiélhetjük a taktikai képességünket, vagy valamilyen kártyajáték, esetleg szerepjáték.

Minden hétvégén összegyűlik nálunk a család, hogy együtt játsszunk, amit mindig szívesen ajánlok másoknak is, egyszerűen öröm nézni, hogy mennyire össze tudnak kovácsolódni a családtagok a játékok segítségével. A társasjátékozás közelebb hozza az embereket, és az unalmas pillanatokat is feldobja.

A párom mondjuk legutóbb a feléről lemaradt, ugyanis elkezdte kutatni a különböző lízingcégeket és összehasonlította az árakat és a feltételeket. Mivel vállalkozó, tudja, hogy a céges autó lízing segíthetne a vállalkozásának, de még nem volt biztos benne, hogy tényleg ez lenne a legjobb döntés, így keresett olyan weboldalt, ahonnan mindent megtudhat a céges autó lízingről.

Ahogy elmerült a FLOTTAUTO Lízing és Autópark-kezelő Kft. weboldalán található információkban, rájött, hogy a céges autó lízing mellett van még egy másik lehetőség is, amit érdemes figyelembe venni, ez pedig nem más, mint a tartós bérlet. Kiderült számára, hogy a tartós bérlet valójában nem pénzügyi termék, hanem egy szolgáltatás, így pedig könnyen el lehet számolni a cégen belül költségként.

A tartós bérlet egyszerűbb, mint a lízing, és több előnye is van. Például, ha a cégnek szüksége van másik autóra, akkor a tartós bérletben szereplő autót könnyebben lehet cserélni, mint a lízing esetén. Emellett, a tartós bérletben szereplő autót nem kell visszavásárolni, így a cégnek nincs kötelezettsége azzal kapcsolatban, hogy mit tegyen az autóval a bérlet lejártakor. Végül arra jutott, hogy a tartós bérlet sokkal jobb megoldás a cég számára, mint a lízing, így végül ezt a lehetőséget választotta.

A döntés meghozatalában nagyon sokat segített neki a flottakezelő cég weboldalán és blog bejegyzéseiben található rengeteg információ, amikben nagyon részletesen mesélnek a lehetőségekről, és arról, hogy melyik opció, miért előnyös vagy éppen hátrányos, és hogy melyiket mikor és miért érdemes választani. Nagyon sok tipp és trükk elérhető náluk, főként az ingyenesen letölthető levélsorozatukban, amiből öt nagyon hasznos és jól használható tanács derül ki.