Egy babaváró partyra volt hivatalos a kolléganőm, olyanra, ahol már van egy nagyobb testvére is a leendő ünnepeltnek, és úgy gondolta, hogy nem megy üres kézzel, hogy jó szívvel emlékezzen rá a nagytestvér. De pontosan nem tudta, hogy mit is illik ilyenkor vinni, és minek is örülne legjobban egy 4 éves gyerek, aztán arra a következtetésre jutott, hogy nem másnak, mint valamilyen játéknak. Fejlesztő játékra esett a választása, hiszen annál nincs is jobb, mint amikor játszva tud tanulni a gyermek, önfeledten észre sem véve, hogy közben fejlődik a kis kézügyessége és az elméje is. Játszani mindig jó, főleg, hogy ha hasznát is tudja venni az ember gyermeke.

A kolléganőm mindennek csak azután látott neki, hogy a munkájával végzett, mivel újabb feladatot kapott, aminek utána kellett járnia. Ez nem más volt, minthogy intézze el a cégünk számára a szerver bérlést. Milyen is a szerver, mekkora helyünk van erre, hogyan is tudja lezongorázni ezt a beszerzést. Számos kérdés vetült fel benne, hiszen még nem kellett ilyen feladat elé néznie és megoldást találni rá. Így az első kétségbeesését illetően, nem kezdett csüggedni, hanem ténylegesen kihívásnak tekintette, hogy megfeleljen a főnökeink számára és meg tudja rendelni azt a szervert, amit mindenki tud használni.

vps szerver

Milyen elsődleges információkkal is indult neki, minden információ beszerzésénél szem és fültanúk voltunk, valamint mindenből be is számolt számunkra, hiszen neki is új élmény volt a szerver beszerzés, ami valljuk be minket kolléganőit is érdekelt.

Nem tudott semmit a szerverekről, de hamar összeszedte azokat az információkat, amelyek elegek ahhoz, hogy meg tudjon rendelni egy szolgáltatást. Ennek a sikeréhez nem titkolt módon az a cég is hozzájárult, amelytől végül megrendelte a szervereket. Nem is lehetett másképpen, hiszen olyan profi céget talált, amelynek a honlapján minden a megrendeléshez szükséges info megtalálható. Így nem kellett máshonnan tájékozódnia a kolléganőmnek, hogy milyen is egy szerver, hanem ott volt, csak el kellett olvasnia a cég bejegyzéseit, leírását. Itt találta azt is meg a kolléganőm, hogy nem kell az irodaházban kialakítanunk egy szerver szobát, itt ő is és a főnökeink is megkönnyebbültek, amikor vps szerver került az előtérbe, ahogyan rátalált a kolléganőm. De mi is a vps szerver kérdeztük a kolléganőnket, mit fog előadni a vezetőink számára, erre a kérdésre azt válaszolta, hogy egy olyan szerver, amihez nem szükséges fizikai jelenléte a szervereknek, egy rendszeren keresztül lehet rá csatlakozni. Vetült fel bennünk a kérdés, hogy ez mennyire biztonságos, erre is megtalálta a cég válaszát a kolléganőnk, hiszen nagyon biztonságos ez a rendszer is, így a vps szerver bérlése 100% -ig biztonságos az adathalászokkal szemben.

Mindenkinek jó, hogy nem kell szerverszobát kiépíteni. Ahogyan erre a technológiára rábólintottak a vezetőink, a kolléganőm meg is rendelte a szolgáltatást, minden nagyon könnyedén és flottul tudott véghez menni. Látszott, hogy nagyon profi a cég, akik szuper szolgáltatást nyújtanak nekünk azóta is. A nap 24 órájában a rendelkezésünkre állnak, hogy ha akármilyen probléma akadna ők igyekszenek a leghatékonyabb módon, és gyorsan orvosolni azt. Ez megnyugtató mindenki számára, hogy egy ilyen megbízható céggel kötöttünk vps szerver szerződést. Azóta a kolléganőm nagyon büszke magára, hogy ilyen zseniálisan megoldotta a feladatot, igaz sokban hozzájárult a cég profizmusa is az ő sikeréhez.