Testvérem a gyerekemnek keresett játékot a születésnapjára. Természetesen rutintalanként, nem tudta, hogy mit is vegyen neki, minek is örülne igazán. Ezért felhívott engem, hogy most melyik életszakaszában tart a gyerekem, a pónik, babák és a különböző fejlesztő játékok tekintetében. Ajánlottam a testvéremnek pár ötletet, amiről úgy gondoltam, hogy örülne neki a lányom és még a kézügyessége és képzelőerője is fejlődne. A testvérem talált egy nagyon jó webshopot és ott megrendelt mindent, mert azt mondta, hogy biztos nem fog egy gyerekjáték boltba bemenni, mert ott ő teljese mértékben elveszik, a linkek alapján pedig nagyon könnyű dolga van, hiszen csak rányom arra, és már a kosárban is van a játék.

Nem minden élethelyzetben ennyire bátortalan, és nagyon modern dolgokba kezd bele. Teljesen új dolgot hozott be az életébe az pedig nem más volt, mint az élelmiszereket forgalmazó üzletek újságait teljes mértékben kiszorította a háztartásából. Ki is rakta a postaládájára, hogy nem kér többet a nyomtatott a verzióból. Nem tudom, hogy mi és hogyan vezette ehhez a megoldáshoz, de most nagyon környezettudatosnak véli magát, ami egyfelől úgy is lehet, hiszen legalább ő nem kér ebből a fajta reklámtermékből, így lehet kevesebb fát vágnak ki, hogy elő tudják az újságokat állítani.

Kérdeztem a testvéremet, hogy mégis hogyan tudja azt megtenni, hogy nem kér újságot, és mégis nagyon jól informált, hogy melyik boltban, milyen akciókat vannak, és tudja is, hogy hova kell értük menni. Először nem tudtam hova rakni, hogy valami különleges képessége lett, vagy egyszerűen csak ráérzett, de utána felvilágosított, hogy nem lett semmilyen különleges hetedik érzékszerve, csak talált egy remek oldalt, ahol minden olyan élelmiszerbolt, amiben ő vásárolni szokott, szóval ezeknek a boltoknak az újságait meg találta pdf formátumban feltöltve egy remek oldalon.

Tehát már nincs szüksége arra, hogy a nyomtatott változatot használja. Könnyen fel tudta ezt adni, hiszen talált egy jobb alternatívát, ami miatt ténylegesen sikerült neki az akciós újságról, papír alapon lemondania.

De milyen újságot találhatók meg az oldalon, ténylegesen azok, amely boltokba ő is jár, ki lehet választani, rákattintani és már ott is vannak az újságok cégekre lebontva. Minden olyan még akció időtartama alatt álló újság megtalálható, akár olyan is, ahol egyes boltokban más kínálat található. A teljességgel megtalálható minden, könnyen nézhető, és újból is nézhető, ha esetleg valami kimaradt volna a bevásárló listáról. A testvérem éppen aktuális kedvence, amit át is küldött nekem link formájában; https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag. Természetesen én is rögvest rávetettem magam a linkre, https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag, és néztem, hogy mit kell majd megvennem a pennyiben, hiszen nem csak a testvérem, de én is szeretek a családnak vásárolni ott, így nagyon örültem, hogy a testvérem átküldte a linket, https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag.

Nagyon jó ötlet ez, hogy mindig, akár telefonról, akár számítógépről meg lehet nézni az újságot, mindamellett, hogy bármikor újra nézhető, én nagy elfelejtő hírében állok, úgy hogy még talán a boltban is meg fogom nyitni ezt a linket, és úgy fogok vásárolni, hogy ezt már megvettem, akkor még mire van szükségem. Ez minden háziasszonynak, de még egyedülállónak is nagyszerű, hiszen online össze is tudják hasonlítani az üzletek kínálatát, és csak oda mennek be vagy éppen több bevásárlásra alkalmas boltot is meglátogatnak, ennek a csodás oldalnak köszönhetően.