Kisfiam rábeszélt, hogy ugorjunk el egy játszóházba tegnap délután. Igen régen voltunk már és bár ez sokszor közös programnak indul, általában nem tudom felvenni a ritmust vele. Így volt ez tegnap is és nagy meglepetésemre nem is voltak sokan vasárnap délutánhoz képest. Végül érkezett néhány pajtása, akikkel már korábban találkozott és nekem is jutott egy kis pihenő.

Már többször előfordult, hogy anyukákkal beszélgettem, amikor a gyerekek játszottak. Tegnap is ez történt és egy nagyon kedves hölgy leült mellém és kellemesen elcsevegtünk. Arról beszélgettünk, hogy milyen nehéz megfelelő arctisztítót találni manapság. Arra panaszkodott, hogy neki kicsit zsíros a bőre ezért ritka az a termék, amivel eddig meg volt elégedve.

Arcápolás

Eszembe jutott, hogy a BioCity weboldalon van egy remek arctisztító szappan teafa olajjal. Előzetes utánajárásokból már tudom, hogy a teafa olaj inkább szárítja a bőrt ezért enyhén zsíros arcbőrre nagyon jó hatással van. Emellett a fertőtlenítésben is segít, szóval a pattanásos arcbőrnek is nagyon jót tesz.

Jómagam inkább a szárazabb bőrűek közé tartozom, ezért is jártam utána annak, hogy mi az amit nem érdemes használnom ha el akarom kerülni, hogy még rosszabb állapotban legyen a bőröm. Jómagam az aloe verás folyékony arclemosót használom, amely segít tisztítani és frissen tartani az arcbőrt. Azért szeretem a BioCity bőr- és Arcápoló termékeit, mert többségük adalékanyag mentes és csak természetes összetevőket tartalmaz.

Ételek

A testünk ápolása mellett lelkünk jólétéről is gondoskodnunk kell. Ezért rengeteg egészséges finomságot is megtalálunk a BioCity weboldalán. Édességek és rágcsálnivalók bő választéka egyaránt megtalálható az oldalon. Szerencsére nagy részük gluténmentes és a vegán étkezési szokásoknak is megfelel.

A finomságokon kívül sok minden mást is lehet kapni az oldalon a reform élelmiszerektől egészen a paleo vagy más étrendek követőinek is. Nagyon jó áron találhatóak meg a termékek és vannak heti kedvezmények valamint időszakos akciók. Érdemes feliratkozni a hírlevélre, hogy azonnal értesüljünk az újdonságokról és a friss akciókról. Ezen kívül a hűségprogramba is érdemes belépni, hogy még több kedvezményben részesüljünk a vásárlások után.

A különböző étrend-kiegészítőkről sem szabad megfeledkeznünk, hiszen ebből is nagy a választék és remek áron tudjuk megvásárolni őket. Annyira könnyűnek találom, hogy stresszmentesen tudom elolvasni minden egyes termék leírását anélkül, hogy bárkivel találkoznék vagy megzavarnának.

Háztartás

A testápolás és az élelmiszerek mellett még háztartási szereket is kaphatunk a BioCity weboldalon. Ami számomra nagyon fontos, hogy ezek a termékek környezetbarát és könnyen lebomló összetevőket tartalmaznak. Többségük vegetáriánusok és vegánok által is használható, valamint maga a flakon is újrahasznosítható.

Persze ilyen választék mellett nagyon könnyű megtölteni a kosarat. A szállítás háromféle képen is megoldható: házhozszállítással, csomagponton vagy Pick Pack Ponton való csomag felvétellel. Ez nagyon könnyűvé teszi a rendelést és minden igényt kielégítő. Ha nem rendelünk sok mindent, akkor már 6900 forinttól kérhetjük megrendelésünket csomagpontra. Ebből több mint 300 van az ország minden területén, ezért biztosan nem fog nehézséget okozni.

Persze a másik anyuka is nagyon lelkes lett, amikor megmutattam neki a BioCity weboldalt és amikor megtudta, hogy kedvezményt kap amiért rajtam keresztül vásárol. Ez persze számomra is nagyon izgalmas volt és lehetőségnek éreztem, hogy olyan termékeket próbáljak ki, amikre eddig még nem volt lehetőségem. Remek élmény volt és örülök, hogy kisfiam rábeszélt, hogy menjünk játszóházba délután.

BioCity