A játék önfeledt hangulata felnőttként is megillet minket. Habár, már sokkal komolyabb dolgokkal kell foglalkoznunk a mindennapok során, azt sosem szabad elfelejtenünk, hogy boldognak lenni és önfeledten élvezni valamit nekünk is lehet. És nem csak lehet, de kell is, ha valóban boldog életet szeretnénk élni. Hiszen attól, hogy felnőttek lettünk, nem szabad mindig csak komolynak lennünk.

A gyerekekben az a szép, hogy nekik valóban csak az a feladatuk, hogy játszanak, érezzék jól magukat és éljék az életüket. Nekik még nem kell olyan dolgokon gondolkozniuk, hogy mi lesz holnap, hogyan fogok több pénzt keresni stb. Ők még élvezik a játékok és a fantáziájuk adta szabadságot.

A gyerekek mernek nagyot álmodni és fantáziálni. Sok felnőtt azonban, ahogy egyre jobban megismeri a világot, úgy ezt a képességét elveszti. Azonban álmodozni, majd az álmokat valóra váltani már nem gyermeki dolog. Mindenkinek kell, hogy legyen egy olyan álma, amit meg szeretne valósítani. Ha nincs semmi, ami miatt minden nap felkelünk, elmegyünk dolgozni és teszünk érte nap mint nap, akkor bizony ez hamar kiégéshez vezethet. Hiszen a célok nélküli élet nem lehet teljes. Lehet ez akár kis dolognak tűnő cél is, amit kitűzünk magunk elé, nem kell egyből megváltani a világot. Az a fontos, hogy mi boldogok legyünk és haladjunk valamerre. Ha csak egy helyben ácsorgunk, akkor bizony elmegy mellettünk az élet.

Én nagyon sokáig nem mertem belevágni egy álmomba se, mert úgy gondoltam, hogy nem tudom őket megvalósítani. Azonban, amikor elhatároztam, hogy egy kisebb célomat megvalósítom és sikerült is, akkor olyan boldogság fogott el, ami elindított azon az úton, hogy minél több célt tűzzek ki magam elé. Ezt követően már nem volt megállás és azon voltam, hogy minél több sikerélményem legyen.

A komolyabb dolgok mellett az is az egyik vágyam volt, hogy elmenjek egy fotózásra. Többfajta családi fotózás ötletek is vannak már az interneten, de én valami egyedit szerettem volna. Ekkor találtam rá Szoboszlai Krisztire.

családi fotózás ötletek

A holnapján nagyon sok referencia munka megtalálható, amiből számomra egyből egyértelművé vált, hogy ő bizony egyedi képeket készít. Ha valaki meglátja a munkáit, akkor meg tudja mondani, hogy ezt ő készítette.

Nagyon jó családi fotózás ötletek is voltak az oldalán, ezért nem is volt kérdés számomra, hogy vele együtt szeretnék dolgozni.

A honlapon nagyon sok információt megtudhatunk a fotózás menetéről, a közös munkának a részleteiről, hogy fotózás előtt mire érdemes figyelni, mit kell magaddal hoznod a fotózásra stb. Én például innen tudtam meg azt, hogy egy ilyen profi fotózás előtt érdemes lehet elmenni fodrászhoz és sminkeshez is. Előtte úgy gondoltam, hogy elegendő lesz az én sminkelési tudásom is, de a képeket elnézve rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobban mutat a profi smink az ilyen képeken. Mivel nem ismertem profi sminkeseket és fodrászokat, ezért Szoboszlai Kriszti segítségét kértem. Ha neked is segítségre lenne szükséged ezen a téren, akkor nyugodtan kérhetsz tőle tanácsot, hiszen ő tud ajánlani olyan szakembereket, akik a munkájukban kimagaslók és minőségi munkát végeznek.

Érdemes lehet a fotózásra több ruhával is készülni, hiszen általában több stílust is le tudtok fotózni a fotózás ideje alatt. Kiegészítőket is vihetsz magaddal, azonban ezeket Kriszti is tudja biztosítani számodra. Fontos kérdés még az is, hogy szabadtéri vagy stúdió fotózást szeretnél. Mind a kettőre van lehetőség, ezért ki tudod választani azt, ami számodra a legszimpatikusabb.

A fotózást követően megkapod a nyers fotókat, és ezek közül tudod kiválasztani azokat, amik a legjobban tetszenek. Majd ezeken elvégzi az utómunkát, és ezt követően digitális formában elküldi neked a kész képeket. Általában ez a folyamat 3-4 hetet szokott igénybe venni.

Mennyi kész képet fogsz kapni?

Ez nagymértékben függ attól, hogy milyen fotózási csomagot választasz. Szoboszlai Krisztinél 3 fajta csomagajánlat közül tudsz választani.

Van az alap csomag, ami tartalmaz 10 darab retusált fotót, 4 darab fekete fehér képet. Ha ezen kívül plusz fotót szeretnél, akkor ennek plusz díja van. Illetve pluszként jelenik még meg a stúdió bérlés díja is, amennyiben nem kültéri fotózást szeretnél.

Az exkluzív csomag abban tér el az alap csomagtól, hogy 20 darab retusált képet tartalmaz, illetve ezekből 7 darabot kérhetsz fekete-fehér színben is. A stúdió bérlés díja itt is plusz költségként jelenik meg.

A VIP csomag ennél már sokkal több mindent tartalmaz. Ha ezt a csomagot kéred, akkor 30 darab retusált fotót kapsz, ezek közül 10 darab fekete-fehéret, ajándékba kapsz egy fine art fotóalbumot, a szolgáltatás díjába beletartozik a professzionális sminkes és fodrász, mindemellett pedig az 1-2 órás stúdióba is benne van az árban. Amennyiben biztosra szeretnél menni, és a maximumot szeretnéd kihozni a fotózásból, akkor érdemes lehet ezt a csomagot választanod.

Ha sikerült már átélned Szoboszlai Krisztivel egy fotózást, és ezt a nagyszerű élményt szívesen megosztanád valakivel, akkor erre is van lehetőséged. Ajándékutalvány formájában bárkit meglephetsz egy nagyszerű fotózással. Ezt kérheted digitálisan és postai úton is, ahogy neked épp kényelmes. Itt is választhatsz mind a 3 csomagajánlat közül. Az ajándékutalványnak köszönhetően egy olyan nagyszerű élményt ajándékozhat a barátodnak, családtagodnak vagy a párodnak, ami biztosan örök emlék fog lesz számára.

Szoboszlai Krisztiről nagyon sok pozitív véleményt lehet olvasni. Többek között megtudhatjuk azt, hogy nagyszerű hangulatban telnek a fotózások, a gyerekekkel nagyon könnyen szót ért, ezért a családi, illetve a gyermek fotózások mindig nagyon jól sikerülnek. Illetve, ami még szintén fontos, hogy szívvel lélekkel készíti a képeket. Ebből is látszik, hogy nagyon lelkiismeretesen dolgozik és mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelei elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Ha érdekel a fotózás világa, és szívesen megtudnál róla többet, akkor Szoboszlai Kriszti blogcikkeit ne felejtsd el elolvasni. Szerintem nagyon jó bejegyzéseket oszt meg a honlapján, amik nem csak érdekesek, de hasznos tudnivalókat is tartalmaznak.

Milyen fotózásokat vállal Szoboszlai Kriszti?

A szolgáltatásai között szerepel a portré, művészi és glamour fotózás, családi, illetve gyermek fotózás, kismama fotózás, esküvői és jegyes fotózás, illetve élmény fotózás, és van egy különlegesebb fine art fotózás is. Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan hogyan is néznek ki ezek a fotózások és milyen végeredmények tudnak születni, akkor irány Szoboszlai Kriszti weboldala. Itt mindent megtudhatsz, amire csak kíváncsi vagy.

Ha te is szeretnél készíttetni magadról, a családodról, a gyerekedről, vagy a pároddal közös fotót, akkor szerintem az egyik legjobb választás lehet Szoboszlai Kriszti. Nagyon igényesen dolgozik, nagy tapasztalattal rendelkezik és nagyon könnyű megtalálni vele a közös hangot.

Amennyiben részt szeretnél venni egy nagyszerű hangulatú fotózáson és évek múltán is örömmel szeretnél visszagondolni erre a pár órára, akkor foglalj időpontot hozzá minél hamarabb!