Említettem egy korábbi cikkemben, hogy nagy fürdőszoba felújításba vágtuk a fejszénket. Ez tényleg izgalmas feladat, jó érzés arról ábrándozni, hogy milyen legyen majd a helyiség, ami meghatározza a családunk mindennapjait. A burkolatok kiválasztása már megtörtént, arra azonban csak nemrég döbbentünk rá, hogy mivel a zuhany helyett masszírozós sarokkádat szeretnénk, vízvezeték szerelőkre is szükségünk lesz.

Körbe kérdeztem az ismerőseim között, akik a közelmúltban fogtak bele hasonló felújításba, hogy szerintük Budapesten kit érdemes megbízni vízszereléssel. Kaptam több tippet is, de volt egy cég, akit többen is ajánlottak, illetve a Google is őket dobta fel, amikor beírtam, hogy vízszerelés Budapest.

A honlapjukat átböngészve megörültem, mert tényleg profiknak tűntek – a 30 év tapasztalat már elég meggyőző – illetve elég hamar, vészhelyzet esetén akár egy órán belül ki is tudnak jönni, így nem miattuk fog állni a többi munkafolyamat.

Másnap reggel fel is hívtam őket és egyeztettünk egy időpontot pár nappal későbbre. A megbeszélt reggelen meg is érkeztek és nekifogtak a munkának. Szépen és gyorsan dolgoztak, a korábbi kissé lepukkant zuhanytálca helyére már be is került a vadonatúj masszírozós sarokkád.

vízszerelés budapest

Most az új mosdókagyló és WC beszerelésével ügyködnek a fiúk. Ezekből is sikerült elég esztétikusat választanunk, az egész fürdő nagyon harmonikus lesz. A mosógépnek is új kiállást kell kiépíteni, mert a fürdőszoba másik sarkában szeretnénk ezután tartani az eddigihez képest. Ezután jönnek majd az új csaptelepek és azt hiszem már kész is leszünk a vizes munkálatokkal. Végül már csak burkolni kell, jöhetnek a festők és persze rám vár, hogy majd eltakarítsam a felújítással járó koszt. Utána még fel akarom dobni szép zöld növényekkel és néhány kisebb dekorral, hogy igazán otthonossá váljon. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog tetszeni a barátainknak és a családnak, remélem ők is büszkék lesznek rá, hogy ilyen látványos átalakítást végeztünk!

Azért megnyugtató számomra, hogy ha bármikor szükségünk lenne nekünk vagy a barátainknak vízszerelésre Budapesten vagy akár Pest megyében, akkor már ismerek egy megbízható csapatot, akiket bármikor hívhatok vagy ajánlhatok.