Volt tegnap délutánra időpontunk páros masszázsra Budapest belvárosában, a Király utcában. Már majdnem elindultam, ugyanis a gyerekeket addig a mamáékhoz akartam vinni, amíg mi el leszünk foglalva, azonban megcsörrent a telefon. A mama hívott, hogy sajnos úgy érzi, kijött rajta az allergia, ami nagyon meg szokta viselni, így nem szívesen vigyáz ilyenkor a gyerekekre. Felhívtam a barátnőmet, nincs-e valami ötlete, hova vigyem a gyerkőcöket erre a pár órára. Azt mondta, van egy játszóház nem messze a Király utcától, ahol rengeteg játék van és a gyerekeknek fel sem fog tűnni, ahogyan az a pár óra elrepül. Így is lett, utánanéztem ennek a játszóháznak, és csomó jó dolgot írtak róla a neten. Meg is mutattam a csibészeknek pár játékot, ami tutira lesz ott, és már el is kezdték várni a kis kalandot.

Indulhatunk is, mert a páros masszázs Budapest szívében már izgatottan vár bennünket, ahogy mi is a masszázst. A Karma Thai Masszázs szalonokban mindig újra felfedezhetjük a lelkünk felé vezető kis ösvényt, amelyre rálépve felemelkedhetünk, szárnyalni kezdhetünk. és érezhetjük a friss, üde, természetes könnyedség illatát. Imádjuk, hogy ezt együtt tehetjük meg, együtt töltődhetünk fel. Ez egy remek programlehetőség, kikapcsolódás és pihenési lehetőség egyben. Ebben a szalonban választhatunk, hogy a páros masszázs olajjal vagy szárazon történjen. Mi az olajosat szeretjük nagyon, mivel ezek az olajok serkentik a kollagén termelődést, amely rugalmasabbá teszi a bőrt, szinte megfiatalítja. Így legyen szó tradicionális thai páros masszázsról vagy olajos thai páros masszázsról, mi imádjuk. Már most megvettük a következő alkalomra a bérletünket, ugyanis 20% kedvezményt biztosítottak az árából.

páros masszázs budapest

Vannak a szalonban különböző csomagok, amelyek remek ajándék ötletek tudnak lenni bárki számára. A kényeztető csomag 2 pihentető, kényeztető órát tartalmaz, egy és fél óra szabadon választott masszázst és fél óra relaxációt. Ajándékba jár még a vendégeknek prémium pezsgő és gyümölcskosár, hogy az élmény igazán különleges legyen. A luxus csomag a masszázson kívül tartalmaz egy vip szobában töltött fél órát, ahol a pár csoki szökőkút, eper, rózsaszirmok és pezsgő mellett koncentrálhat egymásra. Valamint a csajos nap csúcspontja nevű csomag, mint ahogyan a neve is árulkodik, csajoknak lett kitalálva, szintén pezsgő és csoki szökőkút mellett.

A páros masszázsokat természetesen bárki igénybe veheti, nem csak párok. Tökéletes program barátnőknek, családtagoknak is. Maga a masszázs természetesen rengeteg pozitív következményt von maga után. Serkenti a vérkeringést, ellazítja az izmokat, megszüntetheti az esetleges migrént, a hát, váll, nyak fájdalmakat, csökkenti a stressz kialakulását, így remek program a zavaros, nyüzsgő hétköznapokra.

A Karma Thai Masszázs szalonokban több masszázs típus közül is lehet választani, mint például a hát, váll, nyak, fej, talp masszázs, ugyanakkor el lehet dönteni, hogy olajos, meleg olajos vagy száraz masszázs legyen, vagy pedig kókuszolajos, ami kifejezetten sok jótékony hatással rendelkezik. Van még herbál masszázs és tradicionális thai masszázs is. A szalonokban az ember luxus körülmények közt érezheti magát, nem csak a szobák kialakítása miatt, hanem a profi masszőrök és a személyzet odafigyelése miatt is. Mi mindig remekül érezzük magunkat, ahogy most is.

A páros masszázs után kézen fogva mentünk el a gyerkőcökért a játszóházba, akik boldogan ugrottak a nyakunkba és megjegyezték, hogy milyen kellemes illatunk van. Biztosan a masszázsolajat érezték.