motorgumi akció

Párommal és a barátainkkal gyakran szoktunk társasjáték esteket tartani. Néhány hete is elterveztük, hogy egy szombaton összegyűlünk nálunk, és némi ital és nasi társaságában játszunk néhány kört a kedvenc játékainkkal. Ezek az alkalmak általában könnyed szórakozást nyújtanak, feltöltenek és persze a társaság sokszínűségének köszönhetően mindig új ismeretekre is szert teszünk.  Ez alkalommal se volt másképp.

Már javában benne voltunk a játékban, amikor a telefonom pittyegni kezdett, jelezve, hogy új üzenetem érkezett. Az egyik barátnőm írt, érdeklődött, hogy esetleg van-e olyan ismerősöm, aki tud segíteni az édesapjának motorgumit választani, lehetőleg akciós áron. Amikor ezt a kérdést a társaságba bedobtam, az egyik barátunk kapva kapott az alkalmon, hogy a kedvenc hobbijáról beszélhessen, vagyis a motorokról és a motorozásról.

Megtudtuk tőle, hogy ő is most tervez új szettet vásárolni a járművére, és éppen motorgumi akció van a kedvenc műhelyénél. A barátunkról érdemes tudni, hogy a végletekig precíz ember, aki szeret mindennek utánanézni. Így, ha ő ajánl valamit, abban nem csalódhat az ember, bárki hagyatkozhat a tanácsaira.

Ha motorgumi, akkor Motortire!

A cég 2008 óta foglalkozik motorabroncsokkal, és az évek alatt egyike lett hazánk piacvezető motorgumi forgalmazóinak.

Az általa említett forgalmazónál hatalmas kínálatból válogathat az ember, és még a felszerelésben is segítséget tudnak nyújtani, kedvező áron. Ráadásul, ha robogó gumit vásárol az ember a webshopjukon keresztül, a gumi szerelést kedvező áron tudják vállalni, a Törzsvásárlói programjukon belül. Ehhez csak időpontot kell egyeztetni, és az elvégzett munkára 6 hónap garanciát vállalnak. Hétköznap 8 és 17 óra között tartanak nyitva a 19. kerületben, telefonon és e-mailen keresztül is lehetőség van felvenni velük a kapcsolatot. Az időpont egyeztetést telefonos és online is megtehetjük, a honlapjukon keresztül. Itt kiválaszthatjuk, milyen problémával is fordulunk a műhelyhez (abroncs csere, klíma töltés, defekt javítás, futómű beállítás), illetve a motorkerékpárunk paramétereit.  

Rengeteg márka közül választhat a vásárló, és mindenféle motorkerékpár típusra (robogó, chopper, sport, sport túra stb) és gyártóra tudnak abroncsot ajánlani. A webshop kereső felületének használata egyszerű és a részletes keresésnek köszönhetően ki tudjuk választani a számunkra megfelelő abroncsot. Kereshetünk szélesség, magasság, átmérő, márka, új vagy használt termék alapján is.

Mindig kell egy motor rajongó a csapatba!

Aki vásárolni szeretne, megrendelés után személyesen is átveheti a termékeket, vagy lehetőség van futárral házhoz szállíttatni. Ha az ember az utóbbit választja, és 12 óráig leadja rendelését, a következő munkanapon kézhez is kaphatja a megrendelt motorgumit, ha az raktáron van. Ráadásul egész évben motorgumi akció várja a motorkerékpár tulajdonosokat a Motortire-ban.

Minden újonnan szerzett információt továbbítottam a barátnőm édesapjának, tolmácsolva szinte szóról szóra mindazt, amit a motorrajongó barátunk elmesélt nekünk. A barátnőm megírta, hogy az édesapja nagyon örült annak, hogy tudtunk ajánlani neki egy megbízható helyet, ahol ráadásul még motorgumi akció is van.

Ebből az esetből is kiderült, hogy milyen jó dolog, hogy minden baráti társaságban van egy motorrajongó. És még szerencse, hogy egy olyan profi céget ismer, mint a Motortire.