A kislányom nagyon szereti a különböző játékokat, de leginkább játszóházba szeret menni. Így ma reggel megkértem a férjemet, hogy menjünk már el a plázába, hagy játszon egy kicsit. Addig mi legalább be tudunk vásárolni, így mindenki nyer. Mivel reggel még voltak egyéb dolgaink, ezért csak késő délután tudtunk elindulni. Addigra már a lányunk is nagyon izgatott volt, pedig egyébként elég gyakran el szoktuk vinni, mert tényleg imádja. Na mindegy. Sikeresen bement játszani, mi pedig elintéztük addig a nagy bevásárlást.

Amikor vissza mentünk érte, hogy ideje indulni, szokás szerint nem szeretett volna eljönni még. Már olyan késő volt, hogy a takarítók neki láttak a takarításnak. Ez pont jókor jött, mert ezzel el tudtam vonni a kislányom figyelmét. Mutattam neki, hogy nézzük meg a ráülős takarítógépet közelebbről is ha van kedve. Persze rögtön fellelkesült, így közelebb is mentünk, hogy szemügyre vegyük. Nagyon megtetszett neki, rá is szeretett volna ülni, de persze nem volt szabad. Majd legközelebb!

A múltkor pont takarítógépeket kerestem, mert iskola igazgatóként dolgozom és az iskolának szüksége lenne legalább egy ilyen gépre, hogy hatékonyabban és gyorsabban történjen a takarítás. Ekkor találtam meg a Greenway kft weboldalát, akik pont ezzel foglalkoznak. Különböző takarító kis-és nagygépeket lehet tőlük bérelni, aminek nagyon megörültem. Szerintem az iskola számára a legjobb választás egy ráülős takarítógép lenne, legalábbis ez tűnik a legkényelmesebb megoldásnak. Mint kiderült a bérléssel időt és pénzt is tudnánk spórolni, hiszen ilyen módon nem kell egy hatalmas kiadást vállalni egy nagyobb gép megvásárlásával. Milyen szomorú is lenne, ha megvennénk aztán nem is olyan lenne, amilyet elképzeltünk. Ezért szuper, hogy a Greenway kft-nél arra is van lehetőség, hogyha nem a legmegfelelőbb gépet választottuk, akkor kicserélik nekünk egy másik típusra. A ráülős takarítógépekből is többféle közül lehet választani és ehhez minden fontos információt könnyen meg lehet találni az oldalon.

Ezek mellett még vannak ráállós és gyalogkísérős takarítógépek is. A választás teljesen csak attól függ, hogy mi milyet szeretnénk, illetve milyen területet szeretnénk vele takarítani. Szerencsére, ha valaki nem igazán konyít az ilyesfajta gépekhez, a Greenway kft ebben is segít. Felmérik a munkaterületet és elmondják, hogy szerintük melyik lenne a legopcionálisabb választás a számunkra. Számomra ez nagyon hasznos, mert ugyan utána néztem a dolgoknak, de mégsem vagyok a témában szakértő.

A takarítógép úgy felkeltette a kislányom érdeklődését, hogy azt mondta szeretne segíteni kiválasztani, hogy milyet béreljünk az iskola számára. Meg persze így majd rá is fog tudni ülni, hogy kipróbálhassa!