Apukám nagyon ügyesen bánik a fával. Mikor a tesóimmal gyerekek voltunk elvégzett egy fa megmunkáló képzést, hogy minőségi játékokat készíthessen nekünk. Lett hintalovunk, fakaradunk, pajzsunk, kiskocsi és még sok egyéb jó minőségű, imádni való játék. A szomszéd gyerekek irigykedve csodálták a strapabíró játékaink, míg nekik be kellett érniük a gagyi műanyag cuccokkal. Gyakran tömegesen jöttek át hozzánk, hogy aztán estig ellegyünk a legkülönfélébb játékszerekkel.

Látva az igényt, apa elkezdet másoknak is alkotni. A szülők nagy örömére olykor a barátaink is kaptak kiváló minőségű fa játékokat. Egy idő után már konkrét megrendelések érkeztek az ismerősöktől, és én is beszálltam segíteni a gyártásba, hogy bírjuk a tempót. Élveztem a munkát és nagyon megszerettem a fát mint alapanyagot.

Teltek az évek, és felnőttem, a fából készült játékokra pedig szintén csak nőtt az igény. Megbeszéltük apával, hogy eljött az idő egy komoly vállalkozás indítására.

Elsőként egy székhelyre volt szükségünk, hogy a gyártást rendesen, üzletszerűen beindítsuk. Minden üzleti, és gyártási tevékenységet a saját házunkban akartunk folytatni, ezért nem volt olyan iroda, amit megjelölhettünk volna székhelyként. A székhelyszolgáltatás24 blogjáról szerencsére minden fontos információt megtudtunk.

Például azt, hogy a saját házunk nem érdemes bejelenteni székhelynek, mert az azt jelentené, hogy a hatóságok bármikor beállíthatnak ellenőrzés céljából, és ha valami balul sül el akkor a kényszerintézkedéseket nekünk kell eltűrnünk. Ráadásul építményadóval is megterhelnek minket.

A blogot tanulmányozva egyértelművé vált, hogy amire nekünk szükségünk van az a székhelyszolgáltatás. Ez annyit tesz, hogy fizetünk egy cégnek, amely ellát minket székhellyel, és az azzal kapcsolatos ügyeket profi csapattal intézi. A legjobb választásnak a székhelyszolgáltatás24 bizonyult, hiszen különböző csomagokkal, saját ügyvéddel, gördülékeny online ügyintézéssel és több mint 10 év tapasztalattal várja ügyfeleit.

Tapasztalatukat jól mutatja, hogy elsők között indítottak ilyen irányú szolgáltatást Magyarországon. Első irodáik Budán és Pesten nyíltak, és a mai napig megállás nélkül működnek. Nagyon sok vállalkozás szavazott bizalmat nekik, és számuk folyamatosan növekszik. Sikerüket jól mutatja, hogy kevéssel a kb. 11 évvel ezelőtti indulás után Újlengyelben is nyitottak egy irodát. Ez azért nagy szám, mert ezen a kis településen már több mint 30 éve nincs iparűzési adó, ezért az ide regisztrált vállalkozások komoly összegeket spórolhatnak meg.

székhelyszolgáltatás

A kellemetlenkedő hatóságok kezelése nem jelent gondot nekik, mert jól kiépített ügyvédi hálózattal dolgoznak. Több ügyvédi irodát magában foglaló rendszerüknek köszönhetően bármilyen felmerülő hatósági problémát kezelni tudnak.

A székhelyszolgáltatás a piacnak egy olyan területe, ahol a nem megfelelő erkölcsi kódexel működő szolgáltató cégek óriási károkat okozhatnak. A székhelyszolgáltatás24-nél nem kell ilyen katasztrófától tartani, mert Európa legnagyobb cégminősítő vállalata AA- kategóriába sorolta őket. Ez egyetlen pontra van a nemzetközi szinten legmagasabb AAA kategóriától, és állításuk szerint már ezt a szintet is hamarosan elérik.

Természetesen nem dolgoznak akármilyen futott még vállalkozással, csak komoly átvilágítás után vállalnak el egy céget. Ez is hitelességüket és megbízhatóságukat növeli.

Ha székhelyszolgáltatóra van szükséged, nem kell tovább keresned, mert a székhelyszolgáltatás24 a legkiválóbb választás!