Játszani szerintem mindenki szeret, gyerekek és felnőttek egyaránt, de még az idősek is. Persze az már más tészta, hogy kinek milyen játékok jönnek be, kisebb gyerekek például nem a Scrabble-ra vagy a sakkra vannak ráállva, míg a felnőttek nem biztos, hogy épp Barbie-zni szeretnének. Szóval ez teljesen más, de a lényeg az, hogy a játék az játék. A kikapcsolódás mindenkinek jár és mindenki szeret szórakozni.

A cégnél, ahol jelenleg dolgozom, az elmúlt hónapokban nagyon sok volt a munka, mindenki gőzerővel dolgoztunk szinte megállás nélkül. Szabin nem is nagyon volt egyikünk sem. Éppen ezért arra gondoltunk közösen a főnökünkkel, hogy esetleg egy hétvégére közösen elmehetnénk valahova. A csapatépítő játékok minden cég életében fontosak, együtt tölteni munka mellett egy kis időt, hogy jobban megismerjük egymást, hogy a csapat jobban összeszokjon és nagyobb legyen a csapatszellem.

És hát minden cégvezető tudja ezt, nem is csoda, hogy ezek a csapatépítők a cégek életének a részesei már elég régóta. Ezzel egyébként amúgy is elég jól lehet motiválni a csapatot.

A balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalra talált rá a főnökünk, amit egyből meg is mutatott nekünk. Itt lehet vitorlázni, sárkányhajózni, van lehetőség evezésre, quad túrára, vagy éppen indoor programokra.

Mi a vitorlázás mellett döntöttünk, mert van a csapatban két ember, aki már kipróbálta, de a többiek nem, köztük én sem, és így aztán gyorsan is eldőlt a kérdés, hogy mit csináljunk majd.

Mi összesen 20-an vagyunk, ami pont jó, mert náluk vannak 8-10 fős hajók, amiket akár vitorlás házi versenyekhez is ajánlanak és jár hozzá alapoktatás is. De vannak kötetlen vitorlázásra is megoldások, ehhez jár például ebéd és borkóstoló. Ahogy olvastuk, láttuk, hogy a bázis kikötő Siófokon van, ami nagyon jó, mert mindannyian imádjuk Siófokot. Szóval átnéztünk mindent tüzetesen az oldalon, végül a főnökünk elintézett velük mindent.

Alig várom már, hogy ott legyünk és közösen vitorlázzunk egyet!