Mostanság a szabadidőm nagy részét a legjobb barátnőm, Marcsi lánybúcsújára szánom. Szeretném ha egy igazán felejthetetlen bulit sikerülne rendeznem, amire a barátnőm mindig boldogan tekint majd vissza. Az már biztos, hogy játékok lesznek az este folyamán, ugyanis Marcsi szereti az izgalmakat, a különféle játékokat, így ezt nem hagyhattam ki a programtervből, de sajnos sok minden nem körvonalazódott még.

Az egyik meghívott lány ajánlotta, hogy egyedi pólókat is csináltassunk. Nekem ez első hallásra nem igazán tetszett, de aztán felmentem a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo internetes oldalra, amelyet a lány ajánlott nekem, és megszerettem az ötletet. A játékok, amiket kitaláltam sokszor elég merészek és az utcán ténfergőket is érinthetik, így a pólók által legalább megnyugodhatnak, hogy nem bolond nőszemélyek vagyunk, csak egyszerűen lánybúcsúzunk. Az egyedi pólók által kifejezhetnénk a társaság egységét és az összetartozásunkat.

https://lolmarkt.hu/egyedi-polo

A https://lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalon olvasottak szerint a náluk kapható pólók kifejezetten kényelmesek, és igényes kivitelezésüknek köszönhetően az évek múlásával sem fognak veszíteni stílusos megjelenésükből. Tehát a pólóknak köszönhetően akár hosszú évek múlva is eszünkbe juthatnak majd a lánybúcsú remélhetőleg sok vicces jelenete.

Az üzletben az egyenpóló készítésnél bármilyen mintát képesek feltenni a pólókra, de ötlet híján sincs probléma, ugyanis mintaválasztékukban számtalan vicces, illetve figyelemfelkeltő megoldás közül lehet válogatni. Nekem már van is néhány elképzelésem arról, hogy mi kellene szerepeljen az egyenpólóinkon, szóval ötletből nincs hiány. A vásárlás előtt ezt persze megbeszélem a többi lánnyal is, és eszerint döntök majd.

A kis darabszámú megrendeléseket az üzletben, személyesen veszik fel a cég munkatársai. Ilyenkor akár azonnal is el tudják készíteni az egyedi pólókat, a helyszínen, tehát rendkívül hamar kézhez kaphatók. Pontos árat előre nem tudtak írni a honlapon, ugyanis az árak nem minden esetben egyformák, mivel a minta méretétől is függ. Hozzávetőlegesen azonban egy egyedi póló ára 3500-4500 Ft között mozog, de ezt sok tényező befolyásolhatja. Ez az ár számomra egy kicsit magasnak tűnik, de sajnos a többi hasonló oldalon is ilyen összegek vannak. A lányokkal persze úgyis összepótolunk, szóval senkit nem fog olyan nagy költség terhelni.

Nagyobb mennyiségű, húsz darabnál több póló esetében transzfer- vagy szitanyomással készítik el, esetlegesen digitálisan nyomtatják a felsőket. A végső ár ebben az esetben is a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok milyenségétől függ. Szerencsére húszan épp nem leszünk a lánybúcsún, szóval bízom benne, hogy a helyszínen el fogják készíteni azokat.

Remélem, hogy Marcsinak minden tetszeni fog, a játékokat ötletesnek tartja majd, a pólókat pedig jópofának, és szívesen magára veszi. Nagy csalódás lenne, ha valami nem jól sülne el, mivel rengeteg időt és energiát szántam már rá. A barátnőm megérdemli, hogy egy csodálatos, felejthetetlen lánybúcsúja legyen.